Friskvårdsbidrag
Friskvårdande behandling

Man kan inte använda friskvårdsbidrag för kiropraktik. Om du vill använda ditt friskvårdsbidrag hos oss erbjuder vi istället en friskvårdande behandling med syfte att frigöra stress, oavsett om det är fysisk, kemisk eller emotionell stress som utförs av legitimerad kiropraktor.

Enligt Skatteverkets regler kan man inte använda ett friskvårdsbidrag för kiropraktik. Kiropraktik räknas som hälso- och sjukvård och är momsbefriat, som all annan legitimerad sjukvård i Sverige.

Om du vill använda ditt friskvårdsbidrag hos oss erbjuder vi en friskvårdande behandling med syfte att frigöra stress, oavsett om det är fysisk, kemisk eller emotionell stress som utförs av legitimerad kiropraktor. Det är en lättare behandling i förebyggande syfte, utan att diagnos föreligger. Den anpassas individuellt efter dina behov och kan bestå av exempelvis hållnings- och rörelseanalys, sensorimotorisk stimulans, coaching, stresshantering, stretching och/eller enklare mjukdelstekniker som överensstämmer med skatteverkets regler för kiropraktors massage behandling av enklare slag.

Säg till innan besöket

Säg till innan besöket om du önskar använda ditt friskvårdsbidrag hos oss.

Priserna för besöken momsbeläggs då med 25%.

  • Nybesök 937,50 kr (inkl moms)
  • Uppföljning/återbesök 625 kr (inkl moms)

Du kan då lämna in ditt kvitto/faktura till din arbetsgivare och begära ersättning i form av friskvårdsbidrag.

Boka som vanligt

Boka ditt besök som vanligt via hemsidan eller på telefon 070-55 33 582. Välj kiropraktik nybesök, uppföljning eller återbesök.

Läs mer om vad som enligt skatteverket är friskvårdsaktiviteter som du kan använda ditt friskvårdsbidrag till.